Wat doen Koos & ik

Wij zijn gespecialiseerd in het stomen, grillen en bakken op Kamado’s en smokers!

Koos & ik staat bekend om hun passie en liefde voor het bereiden van heerlijk BBQ gerechten. Live cooking door onze grill masters die werken met de prachtigste soorten vlees, verse vis, gevogelte en dagverse groenten, is een waar feest om mee te maken. Tel hier de diversiteit aan specerijen en liquids die wij gebruiken op, is dit de garantie voor voortreffelijke en smaakvolle gerechten van superieure kwaliteit.
Halal, vegetarisch, en speciale wensen: wij adviseren u graag, het leveren van werk op maat is in zulke situaties vanzelfsprekend.

Interesse in onze mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Samen werken is samen werkt!

Naast het gegeven dat Koos & Ik op een groot aantal evenementen en partijen zelfstandig werkt, hebben wij onze krachten gebundeld met een organisatie die al meer dan 30 jaar een gevestigde naam is in de catering en evenementen branche in midden-Nederland maar ook ver daarbuiten!

Koos & ik werkt met veel voldoening en groot plezier op een aantal vlakken zeer nauw samen met www.rosco-catering.nl en www.brasserie-zonnestraal.nl.

 Zeer betrouwbare partners waar wij dankbaar voor zijn om mee samen te mogen werken en trots zijn op het feit dat wij elkaar op culinair vlak kunnen versterken!

Door onze krachten te bundelen en gebruikt te maken van elkaars talent, kracht, kennis, middelen en materialen kunnen wij telkens een optimale dienstverlening verzorgen. Hierdoor zijn wij in staat om hoogwaardige smaakvolle gerechten en producten te leveren.

“Good food is good mood, dat is Rosco Catering ten voeten uit”

Een greep uit onze mogelijkheden

BBQ op locatie

BBQ workshops:

Koos en ik arrangementen bbq utrecht

Catering

Ons motto: “Samen eten is olie voor vriendschap”